Meteen naar de inhoud

Hongerig Papier crowdfunding

Help striptekenaar Sabrina Kooijmans en schrijver Roderick Leeuwenhart het Japanse youngadult-avonturenverhaal HONGERIG PAPIER te maken!

Geestverschijningen
Hongerig Papier was oorspronkelijk een kort bonusverhaal in mijn boekenserie Pindakaas en Sushi. Het verhaal gaat over de Japanse shintopriester Masahiko, een chagrijn met een drankprobleem maar het hart op de juiste plaats. Al jaren woont hij alleen op de berg Fuji, waar hij zich bezig probeert te houden met tempelklusjes. Hij wordt onverwacht het avontuur in gesleept als de nukkige tiener Chiyo op zijn stoep staat. Zij claimt dat haar vader, een beroemde manga tekenaar, bezeten is door een kwaadaardige geest – en of Masahiko die eventjes kan uitdrijven! Als ze op onderzoek gaan, zijn ze getuigen van een bizar fenomeen: de tekenaar is vel over been en lijkt zijn strippagina in te worden gezogen…

Hanabi manga
Dit verhaal – vol plotwendingen en fascinerende personages – wist ook striptekenaar Sabrina Kooijmans te betoveren. Zij gaat het nu verstrippen tot een manga van maar liefst 80 pagina’s, in kleur, uitgegeven onder het label Hanabi (onderdeel van stripuitgeverij Syndikaat, bekend van De Bergenvaarders, Evert Kwok en Folchard). Hanabi geeft al jaren oorspronkelijk Nederlandstalige manga door toptalent uit, met een oog voor kwaliteit en hoogwaardig drukwerk.

Steun ons & bestel Hongerig Papier!
Door deze crowdfundingcampagne te steunen, zorg je ervoor dat Hongerig Papier kan worden gemaakt. Het tekenen van 80 pagina’s aan strip, volledig in kleur, is een enorme klus. Door het boek hier alvast te bestellen, of meer te doneren om aan de stretch goals te voldoen, help je Sabrina de ruimte en tijd te geven om aan de slag te gaan en Hanabi om de drukkosten te financieren. Alvast bedankt voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *