Meteen naar de inhoud

FAQ

Een van de grote voordelen van boeken kopen bij de schrijver zelf? Handtekeningen scoren! En naar goede gewoonte maak ik daar iets speciaals van. Schrijf je verzoek en de naam bij de bestelling, mijn vulpen ligt klaar.

De levertijd is altijd binnen een week, vaak zelfs binnen een paar dagen al. Zodra ik een bestelling binnenkrijg, verzend ik die snel en goed ingepakt in een kartonnen envelop. Zo komen je boeken puntgaaf aan!

Mijn bekende trilogie over Japanfans in Nederland is geschreven voor YA-lezers (Young Adult). Ik zeg altijd dat dat qua leeftijd tussen de 13 en 25 ligt, maar ik heb ook bijzonder enthousiaste 11-jarige lezers gehad. Belangrijker dan de leeftijd is of de lezer een kloppend hart heeft voor Japanse (pop)cultuur!

Dit is een Engelstalig hobbyboek dat ik samen met Etty van Urk (de Cake Dutchess) heb uitgegeven. De teksten zijn grotendeels van mijn hand, de inhoud is helemaal van Etty. Benieuwd naar hoe je taarten versiert met schattige diertjes? Met dit boek leer je alle kneepjes van het vak. Geschreven in begrijpelijk Engels, met veel foto’s en makkelijk te volgen tutorials!

Verplicht nummer in elke webshop: de algemene voorwaarden en privacyverklaring (AVG). Hier kun je je rechten en garanties lezen.