Meteen naar de inhoud

Sterrenlichaam live!

Het is een ongelooflijke reis geweest, maar nu is Sterrenlichaam dan eindelijk verkrijgbaar in Nederland, in een prachtige uitgave door Iceberg Books en met een cover om je vingers bij af te likken.

Na zes jaar schrijven en ontelbare redactierondes is het zover: Sterrenlichaam ligt inmiddels in de brievenbus van iedereen die hem had voorbesteld én in stapels bij de betere boekhandels van Nederland. Vrienden stuurden mij al foto’s en berichten waarin ze het boek hadden gesignaleerd in onder andere de Donner in Rotterdam en in de Broerenkerk in Zwolle. Geweldig. Bedankt aan alle fans en lezers van het eerste uur, en de boekhandels die sciencefiction weer in het zonnetje durven te zetten: jullie steun betekent veel voor mij!

Boekpresentatie
Op donderdagavond 10 november 2022 vond in boekhandel Broekhuis in Deventer de feestelijke boekpresentatie plaats. Ik werd geïnterviewd door Rik Spanjers en daarna was er volop ruimte om een praatje te maken, het boek aan te schaffen en te laten signeren. Het spektakel werd door Douglas Pluylaar vakkundig vastgelegd en is hieronder integraal te bekijken!

Postmortem in HSF
Benieuwd naar de achtergrond van Sterrenlichaam en hoe het boek tot stand kwam? Daarover schreef ik een essay dat is gepubliceerd in het meest recente nummer van HSF, het clubblad van het Nederlandse Contactcentrum voor Science Fiction. Het betreft het oktobernummer van 2022, jaargang 53. Het essay zal te zijner tijd ook zijn weg online vinden.

Waar te bestellen?
Ben je benieuwd naar een leesfragment van Sterrenlichaam? Die heb ik hier op de site gezet. Wil je direct het boek kopen (goede keus!), dan kun je in alle boekhandels van Nederland terecht (vraag desnoods of ze hem bestellen) of in mijn eigen webshop. Als extraatje kun je hier ook een handtekening voor aanvragen, wat ik graag en kosteloos doe!

Aan iedereen die het boek wil hebben of inmiddels al aan het lezen is: heel veel plezier ermee, en vergeet niet een rating of recensie te zetten op lezerscommunity Hebban! Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.